Advertorial

Twistty - Pajisje ushtrimore

Kombinoni një masazh relaksues dhe një stërvitje të plotë të trupit me një pajisje stërvitore! Thjesht qëndroni në pajisje dhe filloni të lëvizni - rezultatet janë të dukshme shpejt. Materialet: ABS, top çeliku, magnet

10 herë më efektive se ushtrimet standarde

Ju nuk keni nevojë të kryeni disa lloje të ushtrimeve intensive. Gjithçka që duhet të bëni është të lëvizni në këtë pajisje dhe çdo muskul do të aktivizohet. Rezultatet do të jenë të dukshme në një kohë minimale.

Dizajn portativ

Kjo pajisje ushtrimore është e lehtë për t'u mbajtur dhe ruajtur, mund ta përdorni në shtëpi ose mund ta çoni në palestër. Ushtroni në natyrë, në shtëpi ose në ndonjë vend tjetër.

Sipërfaqe jo rrëshqitëse

Tre jastëkët kundër rrëshqitjes janë të qëndrueshme dhe dizajni në formë këmbësh e bën ushtrimin shumë më të rehatshëm.

Çfarë thonë ata që e kanë provuar tashmë produktin?

Lexoni përvojat e klientëve tanë!

E shikoj serialin në TV dhe ushtrohem në Twistty. Në fakt, tani më në fund më pëlqen të bëj ushtrimet.

Tahrijah - Vlorë

Duke i bërë ushtrimet çdo ditë, rezultatet ishin vërtet të dukshme edhe pas 10 ditësh. Është një ndjenjë e mrekullueshme të ushtrohesh dhe në të njëjtën kohë të ndjesh një masazh të këmbëve. E rekomandoj atë për të gjithë ata që duan të duken të hollë!

Megan - Kamëz

E përdor në natyrë, ose në shtëpi duke dëgjuar muzikë. Në mbrëmje e përdor për të masazhuar këmbët. Ndihem shumë më mirë që kur përdor Twistty.

Fiona - Shkodër

Produkt i shkëlqyeshëm, që ia vlen të rekomandohet

Megumi - Tirana

Ofertë speciale:

Kanë mbetur vetëm disa produkte me çmim të reduktuar.

Mos e humbisni mundësinë dhe porositni tuajën me një zbritje të pabesueshme.

9.2
SHKELQYER

Vlerësimi
Kështu na vlerësuan klientët tanë
Bazuar në 5,986 komente

Raporti çmim-cilësi
9.1
Prakticiteti
8.7
rezultatet
9.3