Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Jasht/natyre & Syza dielli & 0Wholesale & Clearance & 0CrossOpt_MK > X-look

X-look - Syze dielli

Syzet praktike për mbrojtje shtesë gjatë vozitjes përmirësojnë sigurinë në trafik.

-50%

Rezerva: Në dispozicion

6380Lek
3190Lek
+ Shërbimi postar

100 % garancia e kënaqësisë

Dorëzimi në afat prej 1 deri 2 ditë

Dorëzim i shpejtë dhe falas

Paketimi: X-look

44-ditë garanci në kthimin e parave

Në rast se për çfarëdo arsye nuk jeni të kënaqur me produktin, thjesht na lajmëroni dhe do jua kthejmë paratë.

Vozitja pa shpërqendruar shkëlqimin nga dielli, bora, ndriçimi

Syzet e diellit me lente speciale reduktojnë shkëlqimin e diellit, dritën nga automjetet e tjera dhe ndriçimin e rrugëve. Ata neutralizojnë dhe errësojnë shkëlqimin e fortë duke e bërë drejtimin më të këndshëm.

Nuk ka më sy të lodhur

Devijimi i shikimit nga rruga qoftë edhe për një sekondë mund të çojë në rrezik. Me këto syze, nuk ka asnjë ndjenjë të pakëndshme që ju bën të fërkoni sytë herë pas here.

Pa stres gjatë vozitjes

Me syze të krijuara posaçërisht për drejtimin e automjetit, nuk ka më dridhje sa herë që ju takon një automjet tjetër. Me syzet X-look më në fund mund të ndiheni të sigurt ngarje.

Ata ngjiten në mënyrë të përkryer në fytyrë

Harrojeni rregullimin e mërzitshëm dhe të shpeshtë të syzeve. Ndryshe nga syzet e zakonshme të diellit, X-look qëndron në vend edhe në udhëtime të gjata.

Kornizë e përforcuar për përdorim afatgjatë

Korniza e trashur i bën këto syze një model të fortë dhe të besueshëm që nuk do të dëmtohet lehtë.

100% kënaqësi ose kthim të parave!

Garanci 44 ditore: Përdorni produktet për 44 ditë dhe binduni për cilësinë. Nëse për çfarëdo arsye nuk jeni të kënaqur plotësisht me produktin, thjesht na e dërgoni dhe ne do t`ju kthejmç paratë, pa pyetje shtesë.

shuma:

1x  3190Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,890Lek /copë

3x  1,457Lek /copë

Foto e produktit në 360 °

Për vozitje ditën dhe natën

Syzet e diellit janë po aq efektive kundër dritës natyrale dhe artificiale.

Jashtëzakonisht i lehtë, pa kruarje

X-looks nuk krijojnë një ndjenjë të pakëndshme rëndese dhe nuk do të keni nevojë t'i hiqni ato gjatë vozitjes për të pushuar fytyrën prej tyre.

Udhëtoni me ta sa herë të dëshironi

Nuk duhet të mendoni më se kur është koha ideale për të dalë në rrugë sepse është shumë diell ose jeni të shqetësuar nga dritat e natës.

E dobishme si për çiklistët ashtu edhe për këmbësorët

X-looks sigurisht që qëndrojnë në vend dhe janë po aq efektive kur ecni me biçikletë ose vraponi.

Përshtypjet e klientëve të kënaqur!

Unë drejtoj një kamion dhe mund të jetë shumë e vështirë, veçanërisht kur drejtoj distanca të gjata. Këto syze ma lehtësuan punën.

Rrezon - Kamëz

I kam veshur edhe në ski dhe janë të shkëlqyera kundër shkëlqimit të fortë të diellit nga bora. Ata gjithashtu i mbijetuan shumë rënieve.

Koranfo - Vlorë

Fenerët e makinave të tjera më shqetësojnë shumë, po ashtu problem është edhe ndriçimi i rrugëve. Me këto syze nuk kam më frikë nga vozitja e natës

Zygmund - Durrës

Mbrojtje e besueshme pa shtrembërim imazhi
  • Ideale për shoferë profesionistë
  • Efektive në të gjitha kushtet e motit
  • Efektive për dritën e ditës dhe natës
  • E dobishme për shoferët, çiklistët dhe këmbësorët
  • Me syze vjen një rast cilësor

Syze që nuk e ngushtojnë fushën e shikimit

Forma perfekte që nuk kufizon dukshmërinë, dritën dhe shkarkimin e fytyrës.

Drita

TË QËNDRUESHME

SYZAT CILËSORE

EFEKTIVE

Përshkrimi:

Syze dielli të sigurisë që e bëjnë më të lehtë drejtimin dhe përmirësojnë dukshmërinë.

Materiali:

Aliazh + akrilik

Ngjyra:

E zezë

Paketimi:

Gota dhe kuti

PARALAJMËRIM:

Mbajeni larg zjarrit dhe nxehtësisë direkte.

MIRËMBAJTJA:

Rekomandohet të fshini butësisht syzet me një leckë të butë pas përdorimit.

SHËNIM:

Syzet e sigurisë nuk janë syze me recetë dhe nuk mund të përdoren si zëvendësim për to.

RUAJTJA:

Kur nuk janë në përdorim, ruajini gotat në kutinë e ofruar.

-50%

Rezerva: Në dispozicion

6380Lek
3190Lek
+ Shërbimi postar

100 % garancia e kënaqësisë

Dorëzimi në afat prej 1 deri 2 ditë

Dorëzim i shpejtë dhe falas

Paketimi: X-look

 

xxxxxx

Porosia

6380Lek 3190Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt