Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Vegla & 0Warranty > Verso

Verso - Konvertuesi analog në dixhital

Tani është e lehtë të transferoni regjistrimet nga kasetat dhe pajisjet e vjetra në kompjuterin ose telefonin tuaj! Thjesht zgjidhni lidhësin e duhur dhe ruani materialet nga kaseta ose kamera përgjithmonë.

-50%

Rezerva: Në dispozicion

6580Lek
3290Lek
+ Shërbimi postar

100 % garancia e kënaqësisë

Dorëzimi në afat prej 1 deri 2 ditë

Dorëzim i shpejtë dhe falas

Paketimi: Verso

44-ditë garanci në kthimin e parave

Në rast se për çfarëdo arsye nuk jeni të kënaqur me produktin, thjesht na lajmëroni dhe do jua kthejmë paratë.

Kurseni momente të çmuara të regjistruara në pajisjet moderne

Shkarkoni regjistrime video dhe audio nga kaseta ose pajisje të vjetra në telefonin tuaj celular ose kompjuter shpejt dhe me lehtësi. Kjo pajisje e vogël lidhet me pajisjet dhe konverton gjurmët analoge në këngë dixhitale.

Për transferim nga videokamera, kamera sigurie dhe kaseta të vjetra

Pajisja Verso përbëhet nga një port USB dhe disa kabllo për pajisje të ndryshme, kështu që mund ta përdorni për të transferuar të dhëna nga kamerat, kaseta, DVD dhe pajisje të tjera.

Shkurton kohën për të kthyer përmbajtjen analoge në përmbajtje dixhitale

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të lidhni kabllon e duhur në pajisjen nga e cila dëshironi të hiqni materialet. Nga ana tjetër, lidhni portën USB në pajisjen në të cilën po transferoni material. Procesi do të përfundojë shpejt dhe me lehtësi.

Lehtë për t'u përdorur pa komplikime

Ju nuk keni më nevojë t'i çoni materialet analoge profesionistëve për t'i kthyer ato në dixhitale. Pajisja Verso është aq e lehtë për t'u përdorur sa çdokush mund ta përdorë atë.

Mund të shikoni sërish regjistrime të vjetra

Shikoni dhe dëgjoni regjistrime të vjetra që do t'ju kthejnë në të kaluarën, do t'ju bëjnë të buzëqeshni dhe do t'ju kujtojnë momente të bukura.

100% kënaqësi ose kthim të parave!

Garanci 44 ditore: Përdorni produktet për 44 ditë dhe binduni për cilësinë. Nëse për çfarëdo arsye nuk jeni të kënaqur plotësisht me produktin, thjesht na e dërgoni dhe ne do t`ju kthejmç paratë, pa pyetje shtesë.

shuma:

1x  3290Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2090Lek /copë

3x  1690Lek /copë

Foto e produktit në 360 °

Shijoni cilësi më të mirë të imazhit

Përveç shijimit të regjistrimeve të vjetra përsëri - pa një VCR ose pajisje tjetër që nuk është më në përdorim - gëzoni cilësi më të mirë të regjistrimit.

Një pajisje në vend të kabllove të shumta

Një pajisje, katër lidhës kabllosh dhe një kabllo USB shtesë. Në paketë ju merrni gjithçka që ju nevojitet për të transferuar regjistrimet analoge nga çdo pajisje në formë dixhitale.

Kompakt dhe i lehtë për tu ruajtur

Pajisja është e vogël dhe kompakte, nuk zë shumë hapësirë dhe është e lehtë për t'u ruajtur ndryshe nga kabllot e zakonshëm që janë gjithmonë të ngatërruar dhe disi të humbur.

Punim cilësor

Puna cilësore garanton një jetë të gjatë shërbimi të kësaj pajisjeje.

Përshtypjet e klientëve të kënaqur!

Më në fund mund të shikoj video nga periudha kur fëmijët e mi ishin të vegjël. Mezi pres të transferoj gjithçka në kompjuter.

Zygmund - Durrës

Është shumë i lehtë për t'u përdorur. E porosita për gjyshin, një herë i tregova si ta përdorte dhe kaq.

Elsjana - Shkodër

Gjë e mrekullueshme, porosita me rekomandimin e një miku. Faleminderit.

Fatlind - Elbasan

E vogël, kompakte, e thjeshtë dhe praktike.

Hoohi - Kamëz

Specializohet në konvertimin e sinjaleve dhe materialeve analoge
  • Konverton gjurmët analoge në gjurmët dixhitale
  • Lehtë për t'u përdorur
  • Katër priza kabllosh në një pajisje
  • Cilësi më e mirë imazhi
  • Punim i shkëlqyer

Përputhshmëri e shkëlqyer

Performanca e lartë dhe përputhshmëria e shkëlqyer me pajisje të tjera janë avantazhet më të mira të kësaj pajisjeje.

PRAKTIKE

E LEHTA

4 NË 1 PAJISJE

KOMPAKT

Përshkrimi:

Verso është një pajisje për konvertimin e regjistrimeve analoge në regjistrime dixhitale.

Materialet:

Plastikë, aliazh

Pesha:

75 g

Formatet e mbështetura të videos:

DVD +/- R / RW, DVD +/- VR dhe DVD-Video

PARALAJMËRIM:

Edhe pse është prej materiali cilësor, këshillohet trajtimi i kujdesshëm për të shmangur dëmtimet.

MIRËMBAJTJA:

Kur janë të ndotura, fshijini kabllot me një leckë të butë.

SHËNIM:

Drita jeshile në pajisje do të ndizet gjatë funksionimit normal.

RUAJTJA:

Kur nuk përdoret, ruajeni në një vend të thatë dhe të sigurt, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.

-50%

Rezerva: Në dispozicion

6580Lek
3290Lek
+ Shërbimi postar

100 % garancia e kënaqësisë

Dorëzimi në afat prej 1 deri 2 ditë

Dorëzim i shpejtë dhe falas

Paketimi: Verso

xxxxxx

Porosia

6580Lek 3290Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt