Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Hardware & Clearance > TaperiorX
-50%

TaperiorX - Rrip mbyllës i derës së tejdukshme

Vlerësimi 4,7 / 5

Kjo shirit do të ndalojë depërtimin e insekteve, pluhurit, erës dhe ujit që del nga dera. Është i dobishëm për mbrojtjen e dyerve rrëshqitëse dhe xhami, fundin e derës, dritaret prej alumini, dhomën e dushit...

6180Lek
3090Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3090Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1840Lek /copë

3x  1423.33Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Një zgjidhje e përhershme për riparime të shpejta

Shumë efikas kur bëhet fjalë për reduktimin e zhurmës për cilësi më të mirë të gjumit, ndalon depërtimin e pluhurit dhe rrjedhjen e ujit nga dushi juaj dhe i bën dushet të pastër dhe të sigurt.

Mban temperaturën optimale të shtëpisë

Shtëpia juaj do të qëndrojë e freskët në verë dhe e ngrohtë në dimër! Shmangni fluksin e ajrit nëpër çarje nën derë me këtë shirit që do t'ju kursejë energji dhe para.

Nuk ka më insekte në shtëpinë tuaj

Parandaloni insektet dhe brejtësit që të hyjnë fshehurazi në shtëpi përmes boshllëqeve poshtë dyerve. Kjo shirit siguron edhe pasazhet më të vogla.

E bërë nga silikoni me cilësi të lartë - garanton mbrojtje afatgjatë

Shiriti është 5 metra i gjatë dhe 45 milimetra i gjerë dhe mund të pritet në copa më të vogla. Hiqni letrën e sigurisë, më pas ngjiteni shiritin dhe shijoni hapësirën e mbrojtur.

xxxxxx

Porosia

6180Lek 3090Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt