Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Kuzhine > Tapelo
-50%

Kasetë kuzhine vetë-ngjitëse Tapelo

Vlerësimi 4,7 / 5

Shirit mjaft i gjatë, i gjerë dhe rezistent me funksionin e zbukurimit dhe mbrojtjes së sipërfaqeve dhe hapësirave nga lëngu!

6380Lek
3190Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3190Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,890Lek /copë

3x  1,457Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

MBAJTJEN E FURNITURES NGA RREZIMI

Mban pika uji, vaji dhe lëngje të tjera në sipërfaqe, duke mos lejuar që lëngu të kalojë midis mobiljeve!

LEHT TO P TOR TST INSTALUAR, HIQUR DHE LINI ASNJ TR GJURM

Shirit ngjitës i rregullueshëm, i papërshkueshëm nga uji, i fortë dhe i lëvizshëm! Mban sipërfaqet e thata, mban mobiljet, fsheh mykun në nyje, zbukuron sipërfaqet në shtëpi.

MIRTMBAJTJA E LEHT ME NJ VESH

Nuk ka mundësi myku si në nyje! Shiriti i kuzhinës vendoset në 1 goditje, përshtatet në qoshe dhe është i lehtë për tu mirëmbajtur - duke e fshirë me një leckë.

Nuk keni nevojë për mjeshtra

Për riparime në shtëpi me këtë kasetë nuk kanë nevojë për këta mjeshtra. Thjesht matni gjatësinë e kërkuar, prerë dhe ngjitur.

xxxxxx

Porosia

6380Lek 3190Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt