Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > 0Wholesale & Veture & Dekorim > Tacker Pro
-50%

Komplet ribatinash dhe kaçavidash Tacker Pro

Vlerësimi 4,7 / 5

Një grup i pasur me thumba do t`ju ndihmojë të mbani makinën ose motorin tuaj në gjendje të shkëlqyeshme. Zgjedhje mahnitëse e formave dhe madhësive për automjete të ndryshme.

7980Lek
3990Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3990Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,690Lek /copë

3x  2,257Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

630 thumba në një kuti

Kutia vjen me 630 thumba në ndarje të veçanta. Në komplet ju merrni ribatina në 16 madhësi të ndryshme që përdoren më shpesh.

Ato hiqen dhe ndryshohen sa hap e mbyll sytë

Në komplet do të merrni një kaçavidë të përshtatshme dhe 4 çelësa me të cilët do të hiqni shpejt dhe lehtë ribatinat pa shkaktuar asnjë dëmtim.

Zbatim i gjerë

Jo vetëm që mund t`i përdorni për makina dhe motoçikleta, por edhe për lidhjen e buzëve të panelit, lidhëseve të dyerve, kapëseve të panelit të derës, parakolpave dhe parakolpëve.

Shfaqja piktorike e funksionalitetit

1) 630 Ribatina të madhësive dhe formave të ndryshme
2) 10 lidhëse plastike
3) 4 çelësa plastikë të madhësive të ndryshme
4) Kaçavidë

xxxxxx

Porosia

7980Lek 3990Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt