Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Dekorim & Hardware > Spryir
-50%

Mjet për ndryshimin e filtrit të vajit Spryir

Vlerësimi 4,7 / 5

Kurseni para në shërbimet mekanike që lehtë mund t’i bëni vetë! Me këtë mjet revolucionar, ju lehtë mund të zëvendësoni filtrat e vajit në çdo lloj automjeti

6780Lek
3390Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3390Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,090Lek /copë

3x  1,657Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Shfaqje ilustruese e funksionalitetit:

1) Përshtatës i ndashëm për kthimin e këmbëve 2) Këmbë të lëvizshme për heqjen e filtrit të vajit

xxxxxx

Porosia

6780Lek 3390Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt