Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Dekorim & 0XmasCross > Scalist

Scalist - lokalizues për shpimin e vrimave

Një mjet i besueshëm që ju lejon të gjeni me saktësi dhe të shponi vrima në një sërë materialesh.

-50%

Rezerva: Në dispozicion

6180Lek
3090Lek
+ Shërbimi postar

100 % garancia e kënaqësisë

Dorëzimi në afat prej 1 deri 2 ditë

Dorëzim i shpejtë dhe falas

Paketimi: Scalist

44-ditë garanci në kthimin e parave

Në rast se për çfarëdo arsye nuk jeni të kënaqur me produktin, thjesht na lajmëroni dhe do jua kthejmë paratë.

Gjeni dhe shponi vrimat më shpejt se kurrë

Një mjet i dobishëm ju ndihmon të gjeni vendin e shpimit në mënyrën më të shpejtë. Tani me vetëm një përpjekje mund të gjeni dhe shponi vrima!

Nuk ka rrezik për gabime

Saktësia e përsosur e veglave dhe aftësia për të kyçur në mënyrë të sigurt vizoren garantojnë funksionim pa gabime. Nuk ka më rimatje dhe ndryshime.

Më e lehtë për t'u përdorur deri më tani

Llogaritja për të cilën humbisni kohë tani është një gjë e së kaluarës. Nuk ka më komplikime të panevojshme me këtë mjet inovativ.

Harroni shpenzimet e paparashikuara

Nuk do t'ju ndodhë më kurrë të prishni material të ri për shkak të vlerësimit të dobët të vendit të shpimit. Nuk do t'ju duhet të kërkoni materiale të reja dhe të humbni kohë dhe para.

Pavarësi më e madhe në punë

Ju nuk keni nevojë të mbështeteni në ndihmën e dikujt tjetër në matjen, gjetjen dhe shpimin. Tani mund të vlerësoni me saktësi se si dhe ku të shponi vrimat e nevojshme.

100% kënaqësi ose kthim të parave!

Garanci 44 ditore: Përdorni produktet për 44 ditë dhe binduni për cilësinë. Nëse për çfarëdo arsye nuk jeni të kënaqur plotësisht me produktin, thjesht na e dërgoni dhe ne do t`ju kthejmç paratë, pa pyetje shtesë.

shuma:

1x  3090Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,890Lek /copë

3x  1,490Lek /copë

Foto e produktit në 360 °

Me vrima të madhësive të ndryshme

Scalist ka veçori të vendndodhjes së vrimave deri në katër madhësi. Nëse është e nevojshme, tani mund të shponi disa vrima me vetëm një shenjë.

Në këndin e duhur çdo herë

Aftësia për të rrotulluar mjetin 360 gradë ju lejon të jeni edhe më të saktë në rregullimin, vendndodhjen dhe shpimin e vrimave.

Gjithmonë pranë

Është i lehtë dhe zë pak hapësirë, kështu që mund ta merrni kudo me vete. Mund ta mbani në kutinë e veglave gjatë gjithë kohës.

Për një shumëllojshmëri materialesh

Gjeni dhe shponi me saktësi vrimat në qeramikë, por edhe në pllaka druri dhe mermeri dhe shumë materiale të tjera.

Përshtypjet e klientëve të kënaqur!

Unë jam një qeramike dhe gjithmonë kam nevojë për këtë mjet. Lavdërim.

Arti - Vlorë

Munda të mata me saktësi gjithçka që më nevojitej gjatë rinovimit të banesës. Super cilësi!

Rrezon - Tirana

Tani e kryej punën shumë më shpejt. Unë rekomandoj!

Lukas - Kamëz

Mjeti përmbush plotësisht qëllimin e tij.

Fatjon - Elbasan

Lokator i saktë për përdorim profesional dhe hobi
  • Për projekte të ndryshme
  • Me shënim për prizat e energjisë
  • Për sipërfaqe të ndryshme
  • Bllokim sigurie
  • Mund të përdoret kudo

Një mjet i bërë nga materiali i cilësisë së lartë

Scalist është prej çeliku inox dhe është rezistent ndaj përkuljes dhe konsumit.

GJATE GJATE

E QENDURSHME

CILESI E LARTE

APLIKACION I GJERE

Përshkrimi:

Mjet për vendosjen, shenjimin dhe shpimin e vrimave në materiale dhe sipërfaqe të ndryshme.

Materiali :

Çelik inox

Ngjyra:

Gri

Paketimi:

1 mjet për gjetjen e vrimave

PARALAJMËRIM:

Rekomandohet trajtimi i kujdesshëm i mjetit për të shmangur lëndimet dhe dëmtimet e mundshme.

MIRËMBAJTJA:

Pas përdorimit, hiqni materialin e mbetur nga mjeti me një leckë të thatë.

SHËNIM:

Kontrolloni gjithmonë që vidhosja e sigurisë të jetë plotësisht e sigurt përpara përdorimit.

RUAJTJA:

Kur është jashtë përdorimit, ruhet në një vend të thatë dhe të sigurt, jashtë mundësive të fëmijëve.

-50%

Rezerva: Në dispozicion

6180Lek
3090Lek
+ Shërbimi postar

100 % garancia e kënaqësisë

Dorëzimi në afat prej 1 deri 2 ditë

Dorëzim i shpejtë dhe falas

Paketimi: Scalist

xxxxxx

Porosia

6180Lek 3090Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt