Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Kepuce > Sapper
-50%

Këpucë të qëndrueshme Sapper

Vlerësimi 4,7 / 5

Materialet e ngurta dhe fundi jo i rrëshqitshëm i këtyre këpucëve do ta bëjnë punën tuaj në kushte të vështira të sigurt dhe të rehatshme! 💪 Materialet: Shtrojë: gome; E vetmja: Gome; E sipërme: lëkura e antilopës; Rreshtimi: rrjetë

8380Lek
4190Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  4190Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,840Lek /copë

3x  2,390Lek /copë

Prodhimi 1
Madhësia:
Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Ecje e qëndrueshme edhe në terrene të pabarabarta

Lidhja e dyfishtë rregullon në mënyrë efektive kyçin e këmbës dhe siguron një ecje të qëndrueshme edhe në terrene të pabarabarta.

xxxxxx

Porosia

8380Lek 4190Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt