Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Pasije te menqura > RoboUsb

RoboUsb - USB-ja magjike 3 në 1

Aparati i vogël i cili përmbush të gjitha kërkesat tuaja

6580 Lek
3290 Lek

PAGUANI PAS PRANIMIT

Dërgimi postar falas

Blerje plotësisht e sigurt me mundësinë e kthimit të parave

Të mos iu dhembë më koka kurrë për arsye të memorjes së vogël në celularin tuaj të mençur!

Nëse i keni kushtuar vëmendje botës së USB-ve, ndoshta keni dëgjuar për më të mirin dhe më të riun deri tani- RoboUsb magjike 3 në 1 USB. Nëse jo, ju prezantojmë këtë USB i cili vjen tek ju që t'ju nxjerrë nga situata!

NË TË NJËJTEN KOHË ËSHTË LEXUES I KARTAVE DHE USB

Kyështë lexues i kartave të memories i cili në të njëjten kohëështë edhe USB me hyrje standarde USB 2.0 (tip A) dhe mikro USB me hyrjen (tip B). I përshtatshëm me të gjitha tabletët dhe celularët që suportojnë funksionin OTG. E karakterizon shpejtësia e madhe e transferimit të të dhënave!

MEMORJE ME KAPACITET TË MADH

Aparati suporton SD, SDHC, SDXC, MicroSD kartelat e memorjes deri 64 GB. Mundëson leximin e të dhënave nga karta e memories dhe futjen e të dhënave në të.

I PËRSHTATSHËM ME SHUMICËN E APARATEVE

RoboUsb - USB-ja magjike3 në 1 është i përshtatshëm për të dhënat e ndryshme të datotekës. I përshtatshëm me pajisjet për hyrjet USB/mikro USB, tabletët dhe celularët të cilët mbështesin funksionin OTG me Windows 10.8.7, Vista, XP, Mac 10.4.6 etj

PLASTIKË SHUMË CILËSORE ABS

I ndërtuar nga plastika ABS e fortë me cilësi maksimale. RoboUsbështë specifik për atë që në shikimin e parë duket thjeshtë, e pastaj befason me shumë funksione të cilatështë në gjendje t'i kryejë. Kompakt, i vogël dhe mund ta mbani gjithkund me vete.

Shpejtësi e madhe e kopjimit dhe marrjes së të dhënave!

Jeni në fund të celularëve të mençur të cilët në numër jo të vogël vijnë me memorje proporcionalisht të vogël. Taniështë e mundur të zgjeroni me këtë aparat i cili në të njëjtën kohëështë USB dhe lexues i kartave të memories.

ZGJERONI MEMORJEN E CELULARIT

Kjo është mënyra inovative e zgjerimit të memorjes në celularin tuaj kur nuk ju ka mbetur më hapësirë. Zgjidhni problemin me të dhënat me ndihmën e RoboUsb USB magjik e 3 në 1 & lexuesin e kartave.

DO T'JU SHËRBEJË GJATË

Falë kapakëve mbrojtës, hyrjet në USB tuaj do të jenë të mbrojtur nga ndotjet dhe dëmtimet. Do t'ju shërbejë gjatë e nuk do të keni nevojë të mendoni për blerjen e tjetrit. Kurseni para me ndihmën e RoboUsb-ës.

KURSIMI I KOHËS KONSIDERUESHËM

Dallohet për shpejtësinë e madhe të leximit të të dhënave nga karta e memories dhe kopjimin e tyre. Kjo do të thotë që për një kohë të shkurtër do të bëni mbartjen e të dhënave të dëshiruara nga celulari në kartën e memorjes dhe anasjelltas.

Foto e produktit në 360 °

RoboUsb - USB-ja magjike 3 në 1

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Dallohet në të njëjtën kohë për dizajnin modern dhe për multifunksionalitetin.

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
shuma:

1x  3290Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,990Lek /copë

3x  1,557Lek /copë

6580Lek
3290Lek
Dërgimi postar falas

Specifikimet teknike:

Përshkrimi:

RoboUsb USB-ja magjike 3 në 1 – lexues i shpejtë i kartave i përshtatshëm për transferimin e të dhënave të ndryshme. I përshtatshëm me shumicën e aparatëve dhe ka shpejtësi të madhe të leximit dhe kopjimit të të dhënave. Ndihmon të lironi memorjen e celularit tuaj.

Materiali:

ABS plastika e fortë dhe e ashpër.

Sistemet e mbështetura:

Windows 10.8.7, Vista, XP, Mac 10.4.6, etj.

Kartat e memories:

SD, SDHC, SDXC, MicroSD

Paketimi:

Në paketm vjen një USB magjike RoboUsb 3 në 1.

100% blerje pa rrezik

Mund të na e ktheni produktin dhe do ju kthejmë paratë tuaja, pa pyetje shtesë.

xxxxxx

Porosia

6580Lek 3290Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt