Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Dekorim & Ballina & Hardware > Rivelo

Përshtatës me thumba Rivelo

Shndërroni një stërvitje të zakonshme në një mjet të fuqishëm ribatinues me një aksesor të thjeshtë që do t'jua bëjë më të lehtë vendosjen e ribatinave dhe do të kurseni në blerjen e një vegle të re!

★★★★★ ✅ 412 klientë e rekomandojnë këtë produkt ✅
🔥 Ofertë e kufizuar - kanë mbetur vetëm 16 copë
- 50%
7780Lek
3890Lek

🚚 Dërgimi postar falas 🚚

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Mënyra të sigurta të pagesës

Blerje e besueshme dhe cilësore

100% të kënaqur.

Mënyra më e lehtë për të instaluar thumba dhe për të bashkuar materialet metalike

Siguroni një lidhje të qëndrueshme dhe cilësore të dy pllakave metalike me një mjet super të dobishëm në vetëm pak sekonda.

I bën ribatinat e thumbave të sakta dhe maksimale efektive

Me aksesorin universal të stërvitjes, thumba nuk ka qenë kurrë më e lehtë sepse kursen kohë dhe energji.

Krijon një lidhje të përhershme në një çast

Mënyra më e shpejtë për të siguruar një lidhje të përhershme të dy komponentëve të ndryshëm. Dhe më e rëndësishmja, jep rezultate të shpejta dhe profesionale.

Ai përdor fuqinë e një stërvitjeje, jo të një muskuli

Ndryshe nga mënyrat tradicionale të thumbave me pincë, ky përshtatës ju lejon të përdorni fuqinë e stërvitjes, jo muskujt.

Nuk lë vend për gabime

Nuk ka defekte gjatë ribatinave falë kësaj shtojce stërvitjeje që i monton ato me saktësi, pa shtrembërim dhe deformime.

Foto e produktit në 360 °

Përshtatet me çdo stërvitje

Përshtatësi është projektuar për t'u montuar lehtësisht në çdo stërvitje dhe e shndërron atë në çast në një mjet të fuqishëm thumba.

Jep rezultate të shpejta

Duke përdorur fuqinë e një stërvitje elektrike, ky përshtatës i dobishëm vendos shpejt thumba edhe në metalin më të fortë.

Për të gjitha llojet e ribatinave

Falë dizajnit të tij, ai lehtëson dhe përshpejton ribatinat e formave dhe madhësive të ndryshme.

Cilësia e lartë

E bërë me material cilësor dhe të qëndrueshëm, do t'ju shërbejë me vite nëse e përdorni siç duhet.

Përshtypjet e klientëve të kënaqur!

Mora të nesërmen e porosisë dhe përshtatet shkëlqyeshëm me stërvitjen time. Tashmë i provuar në disa thumba, jam shumë i kënaqur.

Rrezon - Shkodër

Doreza është e qëndrueshme kështu që mund të manovrohet lehtësisht.

Lukas - Tirana

I rekomandoj të gjithëve, nuk zë shumë hapësirë, dhe është i shkëlqyeshëm për të punuar me metal.

Arti - Vlorë

Është i fuqishëm dhe funksionon saktësisht siç përshkruhet. Faleminderit

Koranfo - Kamëz

Përshtatës me thumba Rivelo

Ri Gërshetim i lehtë, i thjeshtë dhe i shpejtë i llojeve të ndryshme të materialeve pa përpjekje me ndihmën e një përshtatësi revolucionar që përdor fuqinë e stërvitjes! 🔩

7780Lek 3890Lek
shuma:

1x  3890Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,590Lek /copë

3x  2,157Lek /copë

klientët rekomandojnë!

Më shumë se 95% e klientëve e vlerësuan këtë produkt si të shkëlqyeshëm!

Mësoni më shumë rreth produktit

Përshkrimi:

Përshtatës ribatinash i montuar në stërvitje.

Materialet:

Metal, plastikë

Përmbajtja e paketimit:

1 përshtatës shpimi, 1 dorezë ergonomike, 1 çelës, 4 koka ribatinash

Madhësia e kokës së ribatinës:

2.4 mm; 3,2 mm; 4,0 mm; 4.8 mm

xxxxxx

Porosia

7780Lek 3890Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt