Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Shëndeti & 0Promocion > Protex
-50%

Protex dorëza mbrojtëse prej nitrili

Vlerësimi 4,7 / 5

Mbrojtëje adekuate për duart gjatë kontaktit me gjëra, persona të tjerë dhe solucioneve të forta për pastrim. Mbrojtja e sigurt e cila ju ndihmon të rrisni higjienën dhe të mbroni lëkurën e duarve dhe thonjtë nga ndotja, kimikatet dhe prerjet! Materiali: Nitril

7180Lek
3590Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

Madhësia:

1x  3590Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,290Lek /copë

3x  1,857Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

MASA E REKOMANDUAR E MBROJTJES

Masa e rekomanduar e mbrojtjes nga mikroorganizmat, kimikatet dhe detergjentet e forta. Nitrili ultra i fuqishëm në përbërësin Protex është 5 herë më i fortë se lateksi të cilin zakonisht e përmbajnë dorëzat e thjeshta në dyqane.

QËNDRUESHMËRI MË E MADHE DHE NË KIMI

Teknologjija e re si nitrili në dorëzat e buta me fuqi të madhe të shtrëngimit! Ofrojnë mbrojtje shtesë, nuk shkaktojnë probleme në lëkurë dhe nuk dëmtojnë nga dorezat prej lateksi!

MBROJTJE SHTESË FIZIKE DHE PSIQIKE

Dorezat e fuqishme prej nitrili janë të njohura për ofrimin e një mbrojtje shtesë psikologjike, sepse njerëzit nuk e prekin fytyrën, sytë dhe gojën ndërsa i veshin. Kështu, ato zvogëlojnë mundësinë e infeksionit dhe mikrobet që hyjnë në trup.

QËLLIME TË NDRYSHME

Dorezat nitrile pa pluhur, ekstra të forta dhe të qëndrueshme. I përdorin mekanikët, mjeshtrat e tatuazheve, madje edhe automekanikët. Vishni ato ndërsa prekni objektet, merreni me sende ushqimore, pastroni produkte...

NGRIJE HIGJIENËN NË NIVEL MË TË LARTË

Mbroni lëkurën e duarve dhe thonjve nga plasaritja, tharja, dëmtimi dhe papastërtia. Dorezat mbërthen plotësisht në krah, duke siguruar një kontroll të sigurt të sendit dhe duke lejuar që duart të përdoren pa ndërprerje.

REZERVA SHUMË MUJORE

Furnizimi me doreza nitrile tejet të qëndrueshme që mund t`ju zgjasin për muaj! Paketimi përmban 100 dorëza prej nitrili të cilat i merrni me zbritje prej 50 %!

xxxxxx

Porosia

7180Lek 3590Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt