Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Kuzhine & Clearance > ProDesserts
-50%

Aksesorë për dekorimin e ëmbëlsirave - ProDesserts

Vlerësimi 4,7 / 5

Seti i pasur me ëmbëlsira përmban të gjitha aksesorët e nevojshëm për dekorimin profesional dhe pamjen e përsosur të ëmbëlsirave dhe pastave tuaja!

7180Lek
3590Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3590Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,290Lek /copë

3x  1,857Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

SHËNDRRONI KUZHINËN NË ËMBËLTORE DHE FILLONI BIZNESIN

Ëmbëlsira të dekoruara në mënyrë tërheqëse, ashtu si në dritaret e ëmbëlsirave botërore, të cilat familja dhe miqtë tuaj do të hanë me një vështrim!

ËMBËLSIRA TË DEKORUARA LEHTË DHE PA GABIME

Një stendë rrotulluese, kruese, pajisje shtesë për të bërë një tortë në dysheme, një formues për biskota, çanta zbukurimi dhe shumë zgjatime do t`ju ndihmojnë në këtë gjë...

APARATURA TË CILËN MUND TA PËRDORIN TË GJITHË

Materialet e pandryshkshme dhe jo toksike të përdorura në prodhim si dhe dizajni ergonomik e bëjnë këtë aksesor të qëndrueshëm, të sigurt dhe të lehtë për t’u përdorur.

TREGUESI I DUKSHËM I FUNKSIONALITETIT

1. Qëndrim rrotullues me qëndrimin 2. Bashkëngjitje çanta trajnimi (24 copë) 3. 2 redutues (përshtatës) 4. Spatul për pastrim 6. Furça pastrimi 6. Laps zbukukrimi 7. Gërshërë për transferimin e trëndafilave nga transportuesi 8. Mbajtëse e trëndafilit 9. Shkurtera të veshjes së disponueshme (10 copë) 10. 2 kruese plastike

 

xxxxxx

Porosia

7180Lek 3590Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt