Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Ora > Preston
-50%

Ora futuriste Preston

Vlerësimi 4,7 / 5

Diapazoni i pabesueshëm i orëve moderne - një orë që tregon kohën në vetëm gjysmën e një rrotulluesi me një mekanizëm dhe linjë të saktë në vend të akrepave! Materialet: Çelik inox, aliazh metali

6380Lek
3190Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3190Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,890Lek /copë

3x  1,457Lek /copë

Prodhimi 1
Ngjyra:
Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Konkurron me orë luksoze!

Ajo ka një pamje të denjë për markat më të mëdha të orëve në botë dhe qëndron krah për krah me një konkurrencë pakrahasimisht më të shtrenjtë.

xxxxxx

Porosia

6380Lek 3190Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt