Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Ballina & Kuzhine > Netozo
-50%

Rrjet për tharjen e frutave dhe perimeve

Vlerësimi 4,7 / 5

Frutat, perimet dhe çajrat e thatë në një mënyrë të sigurt, pa blerë pajisje të shtrenjta! 🍏🍌🧆

7180Lek
3590Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3590Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,290Lek /copë

3x  1,857Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Ndaloni të blini fruta të thata, thajini vetë

Tharja e frutave nuk është një shkencë veçanërisht kur keni pajisjet e duhura, dhe me këtë rrjet do të jetë aq e lehtë sa 1 + 1.

xxxxxx

Porosia

7180Lek 3590Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt