Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Kepuce > MrStylor
-50%

MrStylor - Këpucë moderne

Vlerësimi 4,7 / 5

Nderoni këmbët tuaja me një model unik këpucësh për rehati dhe frymëmarrje maksimale - për orë të gjata pune dhe hapa të shumtë. Materialet: Lëkura Epërme - Eko; Shtrojë - pëlhurë kanavacë; E vetme - Gome termoplastike

7980Lek
3990Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3990Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,690Lek /copë

3x  2,257Lek /copë

Prodhimi 1
Madhësia:
Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Për kombinime të rastësishme, sportive dhe urbane

Çifti më i mirë i këpucëve nga koleksioni i rrugës së lartë do të plotësojë në mënyrë të padukshme të gjitha kombinimet tuaja të veshjeve, dhe ato mund t`i kombinojnë me guxim me kostume verore.

xxxxxx

Porosia

7980Lek 3990Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt