Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Rrip & Fashion Accessory & Protofol & Ora & Product sets & 0Wholesale > ManSty
-50%

Një grup modern i rripave, kuletave dhe orëve

Vlerësimi 4,7 / 5

Set Komplet luksoz për njeriun modern! Një orë, rrip dhe portofol cilësor do t`ju japë një pamje elegante dhe stil të lëmuar. Materialet: Lëkurë eko, çelik inox

8780Lek
4390Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  4390Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  3,040Lek /copë

3x  2,590Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Shfaqje ilustruese e funksionalitetit:

1) Rrip elegant 2) Kuletë e sofistikuar 3) Orë luksoze 4) Kuti cilësore

xxxxxx

Porosia

8780Lek 4390Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt