Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Ballina > Mandaly
-50%

Set i aksesorëve për teknikën mandala Mandaly

Vlerësimi 4,7 / 5

🆕 Një grup i mrekullueshëm i pajisjeve për pikturimin e mandalave 🔴 sipas teknikës së pikëzimit 🔴 do t`i japë edhe një amatori të plotë mundësinë për të krijuar një vepër unike arti! ✨🎨

7380Lek
3690Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3690Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,390Lek /copë

3x  1,957Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Shfaqja piktorike e funksionalitetit

1) Tetë shabllone me motive të ndryshme 2) Enë bojë 3) Katër mjete formësimi të dyanshme me maja të rrumbullakëta 4) Pesë lapsa të dyanshëm me një gomë dhe majë të mprehtë 5) Pesë furça të dyanshme me një pikë të mprehtë për të bërë pika 6) Tetë shkopinj akrilikë për pikturimin e motiveve të ndryshme 7) Qese magazinimi

 

xxxxxx

Porosia

7380Lek 3690Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt