Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Kuzhine & 0Promocion & Tiktok > KitchPro
-50%

KitchPro - Përpunues ushqimi në kuzhinë

Vlerësimi 4,7 / 5

Mjetet e kuzhinës me shumë qëllime bluajnë, copëtojnë, copëtojnë dhe shtypin ushqimin për t`ju ndihmuar të përgatitni ushqime të shijshme shpejt! 🍝 🍲

8780Lek
4390Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  4390Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  3,040Lek /copë

3x  2,590Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Një paraqitje piktoreske e funksionalitetit

1) Baza
2) Butoni për grirje më të ngadaltë
3) Butoni për copëtim më të shpejtë
4) Blades
5) Enë
6) Mbulesa

xxxxxx

Porosia

8780Lek 4390Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt