Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Byzyluk > Kerrisk - Byzylyk tibetian

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Bylyzyk tibetian Kerrisk

Byzylyku ​​i këndshëm është bërë nga një gur i veçantë vullkanik nga Himalajet i cili përdorur për të pastruar chakras. Materiali: Gur
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
1x 3290Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 4890Lek
3x 5390Lek

6580Lek 3290Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

SIGURON RRJEDHJEN E ENERGJISE POZITIVE

Krijoni një ekuilibër të trupit dhe mendjes me një byzylyk unik pastrues chakra.

FUQIZUAR NGA METODAT TIBETANE TË ANCIENTIT

Një byzylyk i krijuar posaçërisht për pastrimin e chakras është fuqizuar nga ritualet e lashta të murgjve tibetianë.

E PRODHUAR NGA GUR SPECIAL VULLKANIK

Ky byzylyk dallohet posaçërisht për gurin e veçantë vullkanik nga Himalajet nga i cili është bërë.

Afishim piktural i funksionalitetit

1 bylyzuk me perla nga guri vullkanik

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook