Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Ora > Hector Army
-50%

Ora taktike e ushtrisë Hector

Vlerësimi 4,7 / 5

Kënaqeni vetën apo më të dashurit tuaj me orën burrërore të cilësisë së lartë e cila do ta kënaqë secilin.

7580Lek
3790Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3790Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,490Lek /copë

3x  2,057Lek /copë

Prodhimi 1
Ngjyra:
Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

ORA TAKTIKE E PERFORMANC HIGHS S HIGH LART

Ushtria Hector kombinon një kuti të fortë me një mori karakteristikash të dobishme për kushte ekstreme.

ORA E SPECIALISTIT TIL FUQISH MM USHTARAK

Një orë e fuqishme dhe masive me ndërtim të qëndrueshëm dhe rehati të madhe është një vegël e preferuar e të gjithë anëtarëve të njësive speciale ushtarake në të gjithë botën.

Q RNDRUESHME DHE I PADESTUESHME

Padyshim e fortë dhe rezistente ndaj goditjeve, si dhe dridhjeve dhe ujit. Përshtatur për t`i bërë ballë kushteve më të vështira.

NDIQENI RITIMIN TUAJ

Pavarësisht nëse jeni në shtëpi, në zyrë, në fushë apo në veprim, cilësia e orës që ndjek ritmin tuaj të përditshëm nuk vihet në dyshim.

PARAQITJA E DYFISHT E KOHS

Orë taktike unike me ekran analog dhe dixhital të kohës dhe ndriçim LED për navigim më të lehtë në kushte me shikueshmëri të ulët.

Rrip i rregullueshëm

Ora taktike e Ushtrisë Hector kënaqet me estetikën e saj të fortë dhe një rrip gome që e mban atë në kyçin e dorës gjatë çdo veprimi.

xxxxxx

Porosia

7580Lek 3790Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt