Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Ora > Fragelo
-50%

Orë dore moderne Fragelo

Vlerësimi 4,7 / 5

Aksesorë të modës së stilizuar në mënyrë të pazakontë me një thirrës unik me shfaqje analoge dhe dixhitale të kohës. Materialet: Çelik inox, eko lëkurë, aliazh metali

7980Lek
3990Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3990Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,690Lek /copë

3x  2,257Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Ai plotëson nevojat tuaja të përditshme

Një orë shumë e gjithanshme, por elegante kompleton çdo pamje tuaj pavarësisht nga stili i veshjes.

xxxxxx

Porosia

7980Lek 3990Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt