Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Jezu > Fidem - Gjerdan me varëse në formë kryqi

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Fidem - Gjerdani me kryq

Merrni një mundësi unike dhe porosisni një kopje unike dhe bindëse të kryqit personal të Papa Françeskut!
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
Ngjyra:
1x 3290Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 4890Lek
3x 5390Lek

6580Lek 3290Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

KRYQ I PERSONALIZUAR I KRYQËZIMIT TË KRISHTIT

Ky kryq unik është një kopje e një kryqi personal që Papa Françesku e mban larg syrit të publikut.

KRYQI I SIMBOLIT TË FUQISHËM

Papa Françesku i përulur nuk bën pjesë me këtë kryq për një arsye, duke simbolizuar forcën shpirtërore, besimin, shpresën dhe shpëtimin.

I KRIJUAR NË QYTETIN E SHENJTË

Kopje e kryqit unik të Papa Françeskut bekohet në kishën e Shën Anës në Jeruzalem.

VLERA SENTIMENTALE SPECIALE

Ky kryq unik ka vlerë sentimentale për Papa Françeskun që e ka veshur qysh kur u bë peshkop.

PRODHIM PRECIZ I XHEVAHIRËVE

Gjerdan me kryq është i rregullueshëm në gjatësi. Kryqi dhe gjerdani janë bërë nga një material i cilësisë së lartë dhe hypoallergenic nën mbikëqyrjen vigjilente të murgjërve të Krishtit.

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook