Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Ezoterike / Spiritual & Gjerdan > EyeofHorus - Një varëse e bukur

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Varëse e bukur Eye Of Horus

Lidhësja me simbole druri gjithashtu është edhe pjesë tërheqëse e bizhuterisë.
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
Ngjyra:
1x 3190Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 4790Lek
3x 5290Lek

6380Lek 3190Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

MBROJTJE NGA E KEQJA

Një varëse e bukur me syrin e Horus, një hajmali e fuqishme nga Egjipti i lashtë, e veshur me shekuj si mbrojtje kundër së keqes.

SIMBOLIKA MITOLOGJIKE

Legjendat egjiptiane thonë se syri i kësaj hajmalie është një skifter dhe sot është një nga hajmalitë e preferuara në të gjithë botën. Besohet se ndihmon në shërimin e trupit dhe shpirtit.

PRODHIM PERFEKT

Një varëse që është magjepsëse jo vetëm me simbolikë, por edhe me zejtari të bukur. Motivet dhe simbolet e stilit egjiptian janë një trajtim i vërtetë vizual.

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook