Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Protofol > Everett - Ora stilizues për meshkuj

Portofoli stilizues për meshkuj Everett

Për çdo mashkull modern

Pagesa në dorëzim

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Blerje plotësiht e sigurt me mundësinë e kthimit pa diskutim.

Modeli i portofolit të cilin thjesht duhet të e posedoni!

Çdo ditë do të mund të kënaqeni në portofolin e ri të dizajnit të veqant.Ë

DIZAJN UNIK

Everett është portofoli shumë kualitativ i dizajnik unik i krijuar nga materiali i fort i cili e bënë shumë të mirë. I popullarizuar është dhe kurr nuk del nga moda.

SHUMË QELLIMSHËM

Ideal është për bartje të parave të letrës. Gjithashtu, mundeni me marr grumbull të kredit kartelave si dhe dokumentet personale të obligueshme dhe vizit kartela dhe gjëra tjera të imëta.

DHURATA IDEALE

Paraqet dhuratën të shkëlqyeshme për secilën mashkull pune apo modern. Ia dhuroni babait, vëllaut, mikut, partnerit të punës, të dashurit, dashnorit, apo burrit.

MJAFTUESHËM

Brendësia e portofolit Everett posedon shumë rafte të mëdha në të cilat mund të i vendosni gjërat të cilat janë të paevitueshme në jetën ditore.

Zgjedhje e secilit mashkull të vërtetë

Portofoli i popullarizuar bënë që gjërat tua të bëhen lehtë të qasëshme dhe gjithmonë në një vend.

ZË PAKË VEND

Everett portofoli e dallon funksionaliteti i tij. I hollë është edhe pa problem qëndron në cilin do xhep – nuk merr shumë vend. I popullarizuar është në mes të rinjëve dhe të moshuarve dhe njerëzve të punës.

KAPACITET I MADH

Posedon dy rafte në të cilët mund të vendosni sasi të madhe të parave të letrës. Gjithashtu, ka rafte të ndara në të cilët mund të vendosni numër të madh të kartelave, e ka vend edhe për një foto.

BESUESHËM

Portofol i sigurt dhe kualitativ. Do mbaj gjërat tuaja në një vend. Nuk duhet më të frigësoheni që paratë apo kartelat do ju bien nga portofoli. I përshtatshëm për ruajtjen e fotove të personave të dashur të cilët janë larg nesh.

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Ora stilizuese për meshkuj Everett – zgjedhje e pagabueshme e meshkujve të cilët vlersëojn modën e lartë.
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
1x 3590Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 5490Lek
3x 6290Lek

7180Lek 3590Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Specifikimet teknike:

Përshkrimi:

Ora stilizuese Everett – funksional dhe i gjërë. Prodhim kulmor dhe dizajn unik. I përshtatshëm për meshkuj të gjitha moshave.

Materiali:

I prodhuar nga poliueretani.

Ngjyra:

Kaftë

Dimensionet:

12 cm x 10 cm x 1,5 cm

Paketimi:

Në paketim vjen 1 x Everett ora stilizuese për meshkuj.

Përdorimi:

Mund të e përdorni për mbajtjen e parave të letrës, kartelavee, dokumenteve personale dhe gjërave tjera me rëndësi e dokumente dhe foto.

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook