Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Dekorim & Hardware > Drill BitX
-50%

Komplet 10-copësh të copave të stërvitjes

Vlerësimi 4,7 / 5

Zgjidhje revolucionare për shpime të shpejta, të lehta dhe precize të vrimave në dru, qeramikë, metal dhe gur

6780Lek
3390Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3390Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,090Lek /copë

3x  1,657Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

10 Diametra të ndryshëm për të gjitha nevojat

Set për shpimin e vrimave të formës së duhur pa dëmtuar materialin! Përmban 10 copa diamanti për diametrin e stërvitjes: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm, 32 mm.

VAZHDIMET PA CILAT MASTERS TOP NUK MUND

Shtojcat janë të pajtueshme me të gjitha stërvitjet elektrike dhe shpojnë çdo sipërfaqe në mënyrë perfekte me saktësi dhe lehtësi, duke kaluar nëpër të si gjalpë!

Q EV Cdo MASTERPIEK SHKON P HR DOR

10 shtojca për shpimin e suksesshëm të vrimave pa mundim, në dru, pllaka, metal dhe gur. Ato karakterizohen nga forca e jashtëzakonshme, materiali i fortë inox, instalimi i lehtë, jeta e gjatë e shërbimit dhe përdorimi!

PAMJA E FIGURS S F FUNKSIONALITETIT

1 Dhjetë copa stërvitje me diametër të ndryshëm 2 Fole për kokën e stërvitjes 3 Veshje me diamant

xxxxxx

Porosia

6780Lek 3390Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt