Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Veture > DotPro - Produkt revolucionar në ofertë

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

DotPro - Testues i alkolit të frenave

Testuesi praktik dhe i thjeshtë ju lejon të monitoroni vetë gjendjen e alkolit të frenave në makinë
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
1x 3390Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 5190Lek
3x 5890Lek

6780Lek 3390Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

KONTROLLO GJENDJEN PA SHKUAR NE SERVIS

Një testues në formë stilolapsi është një pajisje e dobishme që ju lejon të dini gjendjen e alkolit të frenave të makinës tuaj pa shkuar në një servis.

PËRDORIMI I THJESHTË

Testuesi i lëngut të frenave është i pajisur me LED që do t`ju tregojnë brenda sekondave nëse është koha për të zëvendësuar alkolin.

MBROJE VEHTËN DHE MAKINëN TËNDE

Me testuesin e alkolit të frenave, mund të kontrolloni rregullisht gjendjen e alkolit të frenave për të siguruar veten, familjen dhe vlerën e makinës tuaj.

TREGUESI I DUKSHËM I FUNKSIONALITETIT

1. Ndarja e baterisë 2. Butoni i kyqjes 3. Treguesit e dritës 4. Sondat 5. Kufizuesi 6. Kapaku

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook