Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Veture > DotPro
-50%

DotPro - Testues i alkolit të frenave

Vlerësimi 4,7 / 5

Testuesi praktik dhe i thjeshtë ju lejon të monitoroni vetë gjendjen e alkolit të frenave në makinë

6580Lek
3290Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3290Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,990Lek /copë

3x  1,557Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

KONTROLLO GJENDJEN PA SHKUAR NE SERVIS

Një testues në formë stilolapsi është një pajisje e dobishme që ju lejon të dini gjendjen e alkolit të frenave të makinës tuaj pa shkuar në një servis.

PËRDORIMI I THJESHTË

Testuesi i lëngut të frenave është i pajisur me LED që do t`ju tregojnë brenda sekondave nëse është koha për të zëvendësuar alkolin.

MBROJE VEHTËN DHE MAKINëN TËNDE

Me testuesin e alkolit të frenave, mund të kontrolloni rregullisht gjendjen e alkolit të frenave për të siguruar veten, familjen dhe vlerën e makinës tuaj.

TREGUESI I DUKSHËM I FUNKSIONALITETIT

1. Ndarja e baterisë 2. Butoni i kyqjes 3. Treguesit e dritës 4. Sondat 5. Kufizuesi 6. Kapaku

 

xxxxxx

Porosia

6580Lek 3290Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt