Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Vegla & Pasije te menqura > Docker
-50%

Docker Hard Drive Dock

Vlerësimi 4,7 / 5

Stacioni i lidhjes së diskut të ngurtë ju jep akses të shpejtë në të dhënat e ruajtura 📋

8780Lek
4390Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  4390Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  3,040Lek /copë

3x  2,590Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Shfaqje ilustruese e funksionalitetit:

1) Butoni i ndezjes/fikjes
2) Porta e kordonit të energjisë
3) Porta e kabllove USB
4) Hard disk IDE 2,5 inç
5) Hard disk IDE 3,5 inç
6) Hard disk SATA 3,5 inç ose 2,5 inç
7) Kordoni i rrymës
8) Kabllo USB

xxxxxx

Porosia

8780Lek 4390Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt