Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Ballina > Cloggsy
-50%

Zhbllokues uji – Cloggsy

Vlerësimi 4,7 / 5

Mënyra ekologjike e zhbllokimit të gjitha ujërave në sekond Materiali: ABS plastika, gomë

11380Lek
5690Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  5690Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  3,440Lek /copë

3x  2,690Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

Instaluesi i ujit më kurr nuk do ta kaloj pragun!

Pa kemikale dhe ndotje në disa sekonda vetë hapeni dushin, lavamanin ose toaletin. Ndarësi i presionit të lartë falë ajrit të shtypur shkëput edhe vonesat më të rënda në kullon.

Përdorim i lehtë dhe ekologjik

E tëra që duhet të bëni është të vendosni vazhduesin e duhur në këtë „pompën me ajër“ dhe tërhiqeni shkrehësin. Çdo ujë i bllokuar menjëherë do të hapet dhe të qarkulloj.

Zhbllokim më i lirë i ujit

Nuk të duhet asnjë njohuri paraprake e as aftësi që vetë të hapeni ujërat e bllokuara në banjë apo kuzhinë. Një herë e bleni dhe e keni përgjithmonë!

xxxxxx

Porosia

11380Lek 5690Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt