Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Ezoterike / Spiritual > Celestial - Gjerdan unik astro

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Celestial - Gjerdani unik Astro

Një copë bizhuteri që bien në sy me një vendosje unike të yjeve për çdo karakter dhe tipare magjike gjatë natës.
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
Shenja e horoskopit:
1x 3190Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 4790Lek
3x 5290Lek

6380Lek 3190Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

SHKËLQIMI I YJEVE RRETH QAFËS TUAJ

Një gjerdan i bukur me dy copa, një hënë e gjelbërtuar e zbukuruar dhe një gotë e lëmuar kupolë, në të cilën shkëlqejnë yjet e shenjës suaj astrologjike.

BARTE VEÇANTINË TËNDE

Gjerdani me tematikë astrologjike ndryshe nga të tjerët. Tani mundesh që rreth qafes tëne të mbash konstelacionin i cili të karkterizon ty dhe shenjën tënde.

GJERDAN I PERSONIFIKUAR

Një copë bizhuteri unike e personalizuar tregon pozicionin e pandryshuar të yjeve në kohën e lindjes tuaj. Natën ajo ndryshon ngjyrën në jeshile magjike fluoreshente.

LËSHON DRITËN MISTIKE TË YJEVE

Një gjerdan i pazakontë me një varëse zbukuruese që rrezaton dritën mistike të yjeve të gjallë të një universi të pafund.

TREGUESI I DUKSHËM I FUNKSIONALITETIT

1. Gjysmëhëna e zbukuruar 2. Xhami i lëmuar me pozicionin e ilustruar të yjeve 3. Zinxhir i hollë dhe elegant

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook