Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Dekorim & Hardware & 0Wholesale > Borero

Borero - Një grup pincash shtrënguese me përfundime kabllo

Një mjet i domosdoshëm për elektricistët, instaluesit dhe punëtorët e ndërtimit. Falë rregullimit të tij automatik të diametrit, e bën të lehtë shtypjen e të gjitha madhësive të përfundimeve të kabllove.

★★★★★ ✅ 412 klientë e rekomandojnë këtë produkt ✅
🔥 Ofertë e kufizuar - kanë mbetur vetëm 16 copë
- 50%
8380Lek
4190Lek

🚚 Dërgimi postar falas 🚚

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Mënyra të sigurta të pagesës

Blerje e besueshme dhe cilësore

100% të kënaqur.

Shtrëngim i shpejtë dhe i saktë

Pincat cilësore mundësojnë heqjen e shpejtë dhe të saktë të izolimit dhe shtrëngimin e kunjave të izoluar të kabllove, bishtalecave dhe lidhësve të pa izoluar.

Ata shpejtojnë punën e elektricistëve dhe zejtarëve

Elektricistët, muratorët, montuesit dhe ata që e bëjnë vetë do të shkurtojnë ndjeshëm orët e punës me mjetet e duhura. Pikërisht atë që dëshiron çdo mjeshtër - rezultate të mira dhe të shpejta.

Për këmbët e izoluara dhe jo të izoluara

Pincat janë të përshtatshme për shtrëngimin e lidhësve të izoluar dhe jo të izoluar.

Dizajni novator kursen kohën dhe energjinë tuaj

Bëni punën në mënyrë të saktë dhe profesionale pa humbur kohë, energji dhe burime. Seti vjen në një kuti cilësore që do ta mbani me lehtësi me vete.

Një mjet për çdo mjeshtër

Ideale për punë profesionale dhe DIY dhe të gjithë ata që punojnë nëpër shtëpi në vend që të paguajnë mjeshtra.

Foto e produktit në 360 °

Mekanizmi i cilësisë për rezultate të larta

Mekanizmi i diametrit të vetë-rregullimit nuk lejon gabime të shtypjes dhe siguron rezultate të larta që do të vlerësohen nga çdo mjeshtër.

Dorezat ergonomike e bëjnë lidhjen 3 herë më të lehtë

Dorezat e këtyre pincave janë projektuar dhe bërë posaçërisht për të lehtësuar shtrëngimin dhe për ta bërë atë efikas, pa shumë përpjekje.

1200 përfundime kabllore për të gjitha projektet tuaja

Në grup, përveç pincave, ju merrni edhe një kuti me 1200 përfundime kabllo të madhësive të ndryshme për të gjitha punët tuaja.

Lehtë për t’u përdorur edhe për amatorët

Falë modelit të zgjuar, ky mjet mund të përdoret lehtësisht nga amatorët dhe profesionistët.

Përshtypjet e klientëve të kënaqur!

Kutia e veglave mbërriti shpejt dhe unë thjesht u befasova. Cilësi shumë e lartë dhe e përballueshme.

Getoard - Vlorë

Mjet i mirë, të gjitha lavdërimet.

Zygmund - Kamëz

Kisha të ngjashme në kompaninë ku punoja, tani punoj vetëm kështu që i porosita këto. Unë i kam provuar ato tashmë dhe ato funksionojnë siç përshkruhet.

Hoohi - Durrës

Pincë shtrënguese me përfundime kabllore

Një mjet i domosdoshëm për elektricistët, instaluesit dhe punëtorët e ndërtimit. Falë rregullimit automatik të diametrit, e bën të lehtë copëtimin e të gjitha madhësive të përfundimeve të kabllove.

8380Lek 4190Lek
shuma:

1x  4190Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,840Lek /copë

3x  2,390Lek /copë

klientët rekomandojnë!

Më shumë se 95% e klientëve e vlerësuan këtë produkt si të shkëlqyeshëm!

Mësoni më shumë rreth produktit

Përshkrimi:

Borero është një grup që përfshin pincë të shtypura dhe një kuti me 1200 përfundime kabllo.

Materiali:

Çeliku, plastika

Diametri i shtrëngimit:

0.25 - 10 mm2

Gjatësia e pincës:

175 mm

xxxxxx

Porosia

8380Lek 4190Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt