Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Dekorim & Hardware & Clearance > Bohr Quad

Shtojca katërore për trapanon Bohr Quad

Bëni vrimën e përsosur në formë katrore

6980 Lek
3490 Lek

PAGUANI PAS PRANIMIT

Dërgimi postar falas

Blerje plotësisht e sigurt me mundësinë e kthimit të parave

Foto e produktit në 360 °

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Përshtatshëm për ndërtim, instalim, riparim dhe dekorim.

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
shuma:
Madhësia:

1x  3490Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  2,190Lek /copë

3x  1,757Lek /copë

6980Lek
3490Lek
Dërgimi postar falas

100% blerje pa rrezik

Mund të na e ktheni produktin dhe do ju kthejmë paratë tuaja, pa pyetje shtesë.

xxxxxx

Porosia

6980Lek 3490Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt