Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Dekorim > Bohr Quad - Kompleti i shtesave katër copësh për trapano

Shtojca katërore për trapanon Bohr Quad

Bëni vrimën e përsosur në formë katrore

Pagesa në dorëzim

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Blerje plotësiht e sigurt me mundësinë e kthimit pa diskutim.

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Përshtatshëm për ndërtim, instalim, riparim dhe dekorim.
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
Madhësia:
1x 3590Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 5490Lek
3x 6290Lek

7180Lek 3590Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook