Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Jasht/natyre > Barrett - Dorëza taktike

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Barret  – dorëza taktike

Doreza të forta dhe të pathyeshme të klasit të parë që mbrojnë më së miri duart tuaja nga një sërë ndikimesh mjedisore dhe maksimizojnë lëvizshmërinë!
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
Ngjyra:
1x 3490Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 5390Lek
3x 6190Lek

6980Lek 3490Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Mbrojtje e sigurt e duarve me lëvizshmëri maksimale

Dorezat super të forta kanë kaluar testet më të kërkuara të cilësisë dhe sigurisë. Ato ofrojnë mbrojtje të sigurt me lëvizshmëri të lartë të kyçeve dhe gishtrinjve.

Siguron kontroll të fortë pa rrëshqitje

Shtresa e përforcuar në pëllëmbët tuaj ka një efekt të fuqishëm në performancën tuaj. Rrit fërkimin dhe e bën më të lehtë kapjen, mbartjen dhe aktivitete të tjera të rëndësishme për anëtarët e njësive speciale, motoçiklistët, pistoletat apo adhuruesit e paintball.

Mbartje ditore e rehatshme

Ato ofrojnë mbrojtje superiore dhe, falë formës ergonomike dhe fleksibilitetit të materialit, shtrëngojnë në mënyrë anatomike duart, duke siguruar rehati maksimale gjatë veshjes gjatë gjithë ditës në të gjitha kushtet.

TREGUESI I DUKSHËM I FUNKSIONALITETIT

1. Mbrojtësit për nyjet e gishtërinjëve 2 Shirita për shtrëngim

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook