Posta falas!
Porosisni sot, dhe do ta merrni shpejt!

1
dokishop.al > Jezu & Gjerdan & Religious & Clearance & Stolite > Aurora
-50%

Aurora - Gjerdan kryq artistik

Vlerësimi 4,7 / 5

Një kryq i punuar me interes në një gjerdan simbolizon shpresën, paqen dhe mirëqenien e pafund. Kjo do të forcojë besimin tuaj dhe do të sigurojë mbrojtje të fuqishme! Materiali: Çelik i pandryshkur

6380Lek
3190Lek
+ Dërgimi postar falas + Shërbimi postar

Porosit sot, do ta merrni menjeher!

1x  3190Lek /copë

Zgjedhjet më të mira

2x  1,890Lek /copë

3x  1,457Lek /copë

Vetëm 5 artikuj të mbetur në magazinë 71 copë të shitura në 24 orët e fundit 150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Produkti nuk është i disponueshëm në treg!

Foto e produktit në 360 °

GJERDAN I VLERËS SË MADHE SHPIRTËRORE DHE SENTIMENTALE

Një gjerdan simpatik që përqendron gjithë simbolikën shpirtërore dhe dashurinë e pastër hyjnore që gjithmonë ka mjaftueshëm për të gjithë.

SIMBOL I SHKELQYESHEM DHE FORCA E BESIMIT

Kryq i stilizuar në një gjerdan, 2 krahët e të cilit bëjnë që krahët e engjëllit të kujdestarit të fshihen në mes të zemrës - një simbol i forcës, jetës dhe virtytit.

MJESHTERI E JUVELEREVE TE VJETER

Një copë bizhuteri artistike me një vlerë të madhe shpirtërore dhe mbrojtje të pakrahasueshme e bërë me duart e argjendarive ekspertë.

 

xxxxxx

Porosia

6380Lek 3190Lek
Bleni

100 % blerje e sigurt