Më e mira E renditura e para Shitesit me te mire
dokishop.al > Jezu > Armilla - Kurorë unike xhepi

Tespie unike xhepi Armilla

Tespie lutjeje me dizajn modern dhe me simbole besimi dhe hajmali e lumtur!

Pagesa në dorëzim

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Blerje plotësiht e sigurt me mundësinë e kthimit pa diskutim.

Vetëm edhe 5 artikuj në rezerva

71 copë të shitura në 24 orët e fundit

150 njerëz momentalisht po e shikojnë këtë produkt

Një tespie unike lutjeje dhe e punuar me dorë që mund të mbash në xhep. Rruazat e zeza mat janë të lidhura në një fill cilësor ngjyrë kafe. Në fund të rripit gjenden lidhëset unike. Në njërën anë është një kryq argjendi me Jezusin në të, ndërsa në anën tjetër është një monedhë me figurën e Shën Benediktit. Të dy varëset kanë një gdhendje të bukur me cilësi të lartë që i jep tespies një pamje arkaike. Kështu që ajo kujton një copë bizhuteri të vjetër antike, jashtëzakonisht të vlefshme. Materiali i tij i guximshëm dhe me cilësi të lartë do të lejojë që ajo të zgjasë me vite, kështu që mund të kalohet nga brezi në brez.
Produkti nukështë në dispozicion në treg!
Vlerësimi 4,7 / 5
1x 3290Lek
Zgjedhjet më të mira 2x 4890Lek
3x 5490Lek

6580Lek 3290Lek

Dorëzim i shpejtë dhe i sigurt

Shtoni në shportë

Al-Online Shpk d.o.o.

Në lidhje me kompanin

Reklamacione dhe zëvëndësime

Politika e privatësis

Kushtet e punës

XXX

Ndihma përdoruesve dhe porosis

al@dokishop.com

Për Ju jemi në dispozicion çdo ditë pune nga 08:15 - 15:45.

Mënyra e pagesës

🔒 100 % blerje e sigurt

Shkëmbimin falas, kthimi i produktit ose kthimi i parave në rast që nuk jeni të kënaqur me produktin.

dokishop.al | Al-Online Shpk d.o.o.

Facebook