Advertorial

TaperiorX - Rrip mbyllës i derës së tejdukshme

Kjo shirit do të ndalojë insektet, pluhurin, erën dhe ujin të depërtojnë nëpër çarjet e derës. Shiriti është i dobishëm për mbrojtjen e dyerve rrëshqitëse dhe xhami, fundin e derës, dritaret e aluminit dhe dhomën e dushit...

I reziston hapësirave me kushte të lagështa ose nxehtësisë intensive

Shiriti qëndron fort në vend në banjë ose kuzhinë. Nuk do të lirohet dhe nuk do të zhvishet, sepse kjo shirit i qëndrueshëm është rezistent ndaj lagështirës ose temperaturave të larta.

Mban dyert që të mos hapen papritur

Kjo shirit rrit sigurinë duke parandaluar hapjen e papritur të dyerve dhe dritareve. Në këtë mënyrë do të mbrojë edhe dyert dhe dritaret tuaja nga dëmtimi.

Mbron dyshemenë prej druri nga uji ose papastërtia

Në këtë mënyrë ju do t'i kurseni vetes kohë duke pastruar papastërtitë e vështira për t'u arritur që kapen në çarjet e vogla midis dërrasave. Plus, uji nuk do të shkatërrojë më dyshemetë tuaja prej druri.

Çfarë thonë ata që e kanë provuar tashmë produktin?

Lexoni përvojat e klientëve tanë!

Shiriti është i lehtë për t'u përdorur. Ngjiten në mur të madh. Ne e përdorëm këtë shirit gjatë verës për të parandaluar hyrjen e mushkonjave në dhomë, gjë e mrekullueshme!

Getoard - Kamëz

Ky kasetë mund të përdoret për mijëra gjëra në shtëpi. Nuk lë mbetje edhe pasi të jetë ngjitur për një muaj.

Desiree - Shkodër

Paketuar shumë mirë. Punon shkëlqyeshëm. Unë rekomandoj shumë.

Jeongbinn - Durrës

Një mik sugjeroi ta përdor këtë shirit në dritaren e makinës sime sepse shiu rridhte gjithmonë. As edhe një pikë nuk kaloi nëpër të.

Koranfo - Tirana

Ofertë speciale:

Kanë mbetur vetëm disa produkte me çmim të reduktuar.

Mos e humbisni mundësinë dhe porositni tuajën me një zbritje të pabesueshme.

9.2
SHKELQYER

Vlerësimi
Kështu na vlerësuan klientët tanë
Bazuar në 5,986 komente

Raporti çmim-cilësi
9.1
Prakticiteti
8.7
rezultatet
9.3