Advertorial

Stoppy - Set me 4 rondele kundër rrëshqitjes për lavatriçe

Një mënyrë jashtëzakonisht praktike për të parandaluar dridhjet dhe rrëshqitjet e lavatriçes ose tharëses! Ulni zhurmën dhe siguroni funksionimin e duhur të pajisjeve tuaja me këtë grup funksional.

Ata mund t`i rezistojnë mirë ngarkesave të rënda

Materialet e jastëkut me cilësi të lartë mund të përballojnë një ngarkesë deri në 1 ton. Vendosini ato nën rafte në garazh ku vendosni mjete të rënda dhe materiale ndërtimi.

Stabilitet i jashtëzakonshëm i mobiljeve

Ai do të përshtatet me pabarazinë e dyshemesë falë formës së tij rrethore dhe fleksibël, duke i bërë mobiljet të qëndrojnë drejt. Asnjë shqetësim mos i vendosni gotat e kristalta të gjyshes tuaj për ditëlindjen e saj të ardhshme, gjithçka do të mbetet në vend.

Instalim i lehtë

Nuk ka leva ose vida shtesë në pllaka që duhet të fiksohen. Thjesht vendosini ato në dysheme dhe ngrini pajisjet ose mobiljet mbi to.

Çfarë thonë ata që e kanë provuar tashmë produktin?

Lexoni përvojat e klientëve tanë!

Nuk e ekzagjeroj kur them që këto rondele më kanë ndryshuar jetën! Makina larëse nuk kërcen më në banjë dhe unë fle i qetë gjatë natës.

Sidorela - Elbasan

Kohët e fundit kemi vendosur dysheme të reja në shtëpi. I bleva për çdo raft dhe tavolinë, dhe nuk u pendova. Nuk ka gërvishtje në dysheme.

Megumi - Durrës

I përdor në punishten time për të rreshtuar tavolina masive të punës prej druri. Jam jashtëzakonisht i kënaqur.

Arti - Shkodër

E shkëlqyeshme nëse keni një makinë larëse më të vjetër që dridhet gjatë punës.

Fiona - Tirana

Ofertë speciale:

Kanë mbetur vetëm disa produkte me çmim të reduktuar.

Mos e humbisni mundësinë dhe porositni tuajën me një zbritje të pabesueshme.

9.2
SHKELQYER

Vlerësimi
Kështu na vlerësuan klientët tanë
Bazuar në 5,986 komente

Raporti çmim-cilësi
9.1
Prakticiteti
8.7
rezultatet
9.3