Advertorial

Scalist - lokalizues për shpimin e vrimave

Një mjet i besueshëm që ju lejon të gjeni me saktësi dhe të shponi vrima në një sërë materialesh.

Në këndin e duhur çdo herë

Aftësia për të rrotulluar mjetin 360 gradë ju lejon të jeni edhe më të saktë në rregullimin, vendndodhjen dhe shpimin e vrimave.

Gjithmonë pranë

Është i lehtë dhe zë pak hapësirë, kështu që mund ta merrni kudo me vete. Mund ta mbani në kutinë e veglave gjatë gjithë kohës.

Për një shumëllojshmëri materialesh

Gjeni dhe shponi me saktësi vrimat në qeramikë, por edhe në pllaka druri dhe mermeri dhe shumë materiale të tjera.

Çfarë thonë ata që e kanë provuar tashmë produktin?

Lexoni përvojat e klientëve tanë!

Unë jam një qeramike dhe gjithmonë kam nevojë për këtë mjet. Lavdërim.

Lukas - Tirana

Munda të mata me saktësi gjithçka që më nevojitej gjatë rinovimit të banesës. Super cilësi!

Fatlind - Elbasan

Tani e kryej punën shumë më shpejt. Unë rekomandoj!

Rrezon - Durrës

Mjeti përmbush plotësisht qëllimin e tij.

Getoard - Shkodër

Ofertë speciale:

Kanë mbetur vetëm disa produkte me çmim të reduktuar.

Mos e humbisni mundësinë dhe porositni tuajën me një zbritje të pabesueshme.

9.2
SHKELQYER

Vlerësimi
Kështu na vlerësuan klientët tanë
Bazuar në 5,986 komente

Raporti çmim-cilësi
9.1
Prakticiteti
8.7
rezultatet
9.3