Posta falas!
Dorëzim i shpejtë ✈️

1

Dorëzim i shpejtë dhe falas

100 % garancia e kënaqësisë

100% blerje e sigurt

Pagesa e sigurt

Lexo më shumë »

Produkti ditës

Clippix

2590 Lek

Shkurtimi dhe formësimi i thonjve nuk ka qenë kurrë më i lehtë! Bërë për të shkurtuar edhe thonjtë më të vështirë pa mundim dhe kutikulat irrituese!

Pse të zgjedhni dokishop?

xxxxxx

Porosia

100 % blerje e sigurt